FUTBOL
Esports 09/06/2013

L'Hospitalet perd el partit d'anada contra el Caudal (1-0)

M.m.
1 min

BarcelonaL'Hospitalet haurà de remuntar a la Feixa Llarga el cap de setmana vinent si vol superar la segona ronda d'ascens a la Segona Divisió B. Els catalans van caure ahir al camp del Caudal en un partit ensopit i que es va resoldre per un solitari gol de Prosi al minut 40. Una diana de murri, ja que va fer passar la pilota per sota de la tanca defensiva de l'Hospi -en un servei de falta- i el porter no va tenir temps d'atrapar-la.

Els homes de Miguel Álvarez, que ja van quedar eliminats en l'eliminatòria dels campions contra el Tenerife, hauran de millorar sobre el terreny de joc per superar ronda i evitar dir adéu al somni de jugar a la Divisió de Plata l'any vinent.

L'altre equip català que també lluita per pujar a Segona A, el Lleida Esportiu, juga aquesta tarda (19 h, Esport3) a casa contra el Jaén, també en l'anada de la segona eliminatòria per pujar de categoria.

Bon empat de l'Olot

En el play-off per pujar a Segona Divisió B, l'Olot va arrencar un empat molt valuós en el partit d'anada contra el Mairena. Els locals van avançar-se gràcies a Gabri, però Carlos va empatar al segon temps.

stats