FUTBOL - PROMOCIÓ D'ASCENS
Esports 03/06/2013

L'Hospi no capgira l'eliminatòria (1-0) i jugarà la repesca

Nuria García
1 min

BarcelonaL'Hospitalet va aconseguir superar el Tenerife en el partit de tornada de l'eliminatòria d'ascens directe a Segona Divisió A, però amb el solitari gol de Sergio Cirio no n'hi va haver prou per capgirar el 3-1 de l'anada. Tot i això, els riberencs jugaran la repesca i seran aquesta tarda al sorteig de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Las Rozas (17 hores). També hi serà el Lleida Esportiu, que ahir va empatar contra el Leganés a domicili (1-1) amb un gol en els últims minuts. De fet, els lleidatans, que enguany no jugaven al grup català, són un dels dos rivals que pot tenir l'Hospitalet en la següent ronda juntament amb el Caudal de Mieres.

Pel que fa a la fase d'ascens a Segona Divisió B, l'Olot és l'únic dels catalans que segueix viu. Els garrotxins no van poder superar l'eliminatòria contra el filial de l'Elx (2-2) i jugaran la repesca. Avui, a les 17.30 hores, sabran el rival de la següent ronda.

El Manlleu va acomiadar-se del somni de l'ascens després d'empatar al camp del Conquense (1-1) i el Cornellà tampoc va ser capaç de passar a la següent ronda tot i guanyar el filial del Deportivo (2-1) a casa. L'últim català que lluitava per l'ascens, l'Europa, va perdre dissabte al camp de l'Arandina (2-0).

stats