PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/03/2011

L'Hèrcules ja és cuer i cessa Esteban Vigo

La derrota d'ahir contra l'Osasuna (0-4) li ha costat el càrrec a Esteban Vigo, que només havia pogut sumar quatre punts en tota la segona volta amb el conjunt alacantí, que ja és l'últim classificat.

David Jover
2 min
Esteban Vigo va dirigir ahir contra l'Osasuna el seu últim partit com a entrenador de l'Hèrcules.

BARCELONA.La directiva de l'Hèrcules va decidir ahir a la tarda canviar la dinàmica negativa de l'equip i va fer oficial la destitució del Boquerón Esteban, que deixa l'equip a l'última posició de la taula, amb 26 punts en vint-i-nou jornades.

La severa derrota ahir al Rico Pérez contra l'Osasuna, rival directe en la lluita per la permanència, per 0-4 va precipitar la decisió dels màxims dirigents del conjunt alacantí, que ja pensaven a cessar-lo setmanes enrere perquè l'equip tan sols ha sumat quatre punts en tota la segona volta. Un dels maldecaps de l'Hèrcules eren els partits fora del Rico Pérez, en què només havien aconseguit una victòria i va ser l'11 de setembre contra el Barça.

Cal recordar que l'entrenador malagueny va ser l'artífex de l'ascens a Primera Divisió de l'Hèrcules aquesta temporada després d'haver estat a la divisió de plata més de tretze anys. Els alacantins no jugaven a Primera des de la temporada 1996-97, en què van ser decisius en el tram final, ja que van superar el Barça que aleshores entrenava Bobby Robson i van deixar el títol en safata al Reial Madrid de Fabio Capello. Tot i això, els alacantins van perdre la categoria.

El Vila-real pren San Mamés

El conjunt de Juan Carlos Garrido va donar un pas més en les seves aspiracions d'assegurar una plaça per a la Lliga de Campions gràcies al triomf que van aconseguir ahir a la Catedral, per 0-1. Un únic gol de Marco Rubén al 58' va ser suficient per doblegar els homes de Joaquín Caparrós. Ara, els castellonencs són tercers amb 54 punts.

D'altra banda, el València va caure a casa contra el Sevilla per 0-1 i segueix en caiguda lliure després de ser eliminat a la Champions. El triomf dels sevillans no afavoreix l'Espanyol en la seva lluita per jugar a Europa, ja que els de Manzano se situen a un punt dels periquitos, que són cinquens amb 43 punts.

stats