L'Hèrcules i el Llevant respiren aire fresc

Adrià Soldevila
Pablo Piatti disputa una pilota a Ballesteros.

BarcelonaEl Llevant i l'Hèrcules van aconseguir dues victòries molt importants que els ajuden a sobreviure com a mínim una setmana lluny de les posicions de descens.

El Llevant va guanyar per 1 a 0 el rival més directe, l'Almeria, que abans de començar la jornada tenia a només un punt. L'únic gol del partit el va aconseguir l'equatorià Felipe Caicedo, amb un xut fort i ras que va entrar a l'esquerra de la porteria de Diego Alves. Amb aquesta victòria, el Llevant surt de la zona de descens, amb 24 punts, dos per sobre de l'Osasuna. L'Hèrcules també va aconseguir la victòria, remuntant un marcador advers al Rico Pérez, davant el Saragossa, també un rival directe. Es va avançar en el marcador l'equip visitant, amb un gol de Braulio en el minut 4, però dos grans gols, obra de Farinós i Trezeguet, van capgirar el marcador. Qui no va poder guanyar va ser el Vila-real, que va sortir de la Corunya amb els mateixos punts que hi va entrar. El gol de Lopo en el minut 60 va significar la victòria per al conjunt del Deportivo i un bon resultat per a les aspiracions de l'Espanyol i l'Athletic Club.

En els altres partits de la jornada, la Reial Societat va guanyar 1-0 l'Osasuna, amb gol de Tamudo, i el Màlaga-Getafe va acabar 2-2, amb remuntada local, després d'anar al descans amb el marcador 0-2.