PRIMERA DIVISIÓ
Esports 23/08/2011

LFP i AFE tanquen una altra reunió sense cap acord

Marcel Sanromà
1 min

Barcelona.La Lliga de Futbol Professional (LFP) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) es van trobar ahir per quarta vegada des de la convocatòria de vaga per mirar d'acostar-se a un acord.

Després de dues hores i mitja de reunió a la seu de la LFP, però, les postures continuen distanciades. I la vaga de cara a la segona jornada d'aquest cap de setmana vinent, vigent. De tota manera, totes dues parts van anunciar que avui tornaran a reunir-se. Aquest cop, a la seu de l'AFE, a les quatre de la tarda.

El president de la LFP, José Luis Astiazarán, va dir que a la reunió les dues parts van "intercanviar propostes", i que només van parlar del fons de garantia salarial, i no dels reajustaments del calendari que cal fer per encabir la primera jornada, que no es va jugar.

Pel que fa a l'AFE, el seu portaveu, Luis Gil, va reiterar que les postures estan "distanciades", i va mantenir que, si no hi ha acord, la vaga "seguirà vigent".

D'altra banda, Javier Farinós, migcampista del Llevant, va defensar la vaga, que va catalogar d'"èxit" el cap de setmana. Farinós va insistir que els jugadors mantindran la postura que han mostrat fins ara, i que si no hi ha acord, "no es jugarà".

stats