Copa del Rei
Esports 19/12/2013

L'Espanyol supera el tràmit contra el Jaén i ja és equip de vuitens

Els homes de Javier Aguirre s'han desfet del Jaén (2-0) amb un gols de Simao i Sidnei i s'enfrontaran a l'Alcorcón a la propera ronda de la Copa del Rei

àlex Galera
Els jugadors de l'Espanyol, celebrant el gol de Simao / Alejandro García / EFE

BarcelonaL'Espanyol ha aconseguit aquest dijous la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei després de superar el Real Jaén per 2-0 a Cornellà-El Prat. Els conjunt blanc-i-blau, que no ha tingut gaires complicacions per desfer-se dels andalusos, es veurà les cares amb l'Alcorcón a la següent eliminatòria del torneig.

Durant els primers minuts s'ha vist un duel igualat, tot i que l'Espanyol ha mantingut en tot moment el control de la pilota i del xoc. De tota manera, en la primera oportunitat clara que ha tingut el conjunt blanc-i-blau, Simao Sabrosa ha marcat el primer gol (minut 11) amb un xut llunyà des de la frontal que s'ha colat a la porteria de Toni García després de tocar l'esquena d'Hugo Álvarez.

Després del gol, els homes de Javier Aguirre han seguit dominant el duel i gaudint de les ocasions més perilloses, especialment gràcies a la insistència per banda d'un Thievy molt incisiu i perillós. De fet, el davanter francès ha sortit amb la mateixa intensitat a la segona meitat i ha disposat d'una clara ocasió que no ha materialitzat. Abraham, per la seva part, també s'ha trobat amb el pal en un xut llunyà només començar la segona part.

Amb tot, s'han donat anades i tornades durant els segons 45 minuts, però poc a poc els catalans han començat a dormir el partit amb possessions més llargues que les dels visitants, que tot i això han estat a punt de marcat l'empat amb un xut des del balcó de l'àrea de Jona quan faltaven poc més de nou minuts pel final del duel. Però ha estat Sidnei qui ha sentenciat el duel amb el segon gol definitiu després d'un mal rebuig de la defensa a la sortida d'una falta lateral.