Esports 01/11/2012

L'Espanyol s'il·lusiona amb la Copa del Rei

Albert Vilardaga
2 min

L'Espanyol intentarà deixar de banda el mal inici de Lliga i il·lusionar l'afició amb un bon paper a la Copa del Rei. L'equip de Pochettino, que ha encadenat tres partits sense perdre, espera poder seguir la ratxa a Sevilla i, d'aquesta manera, fer que l'equip segueixi recuperant l'autoestima de cara als pròxims partits de Lliga.

El tècnic blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, espera que la millora de joc del seu equip serveixi per trencar els precedents entre catalans i andalusos a la Copa del Rei, ja que els sevillans s'han aconseguit imposar en quatre de les set ocasions en què els dos equips s'han enfrontat.

Pochettino és conscient que la Copa del Rei és un títol que il·lusiona l'equip i l'afició. L'entrenador argentí ha confessat: "La Copa és un títol que m'agrada, però no ens podem oblidar de la Lliga".

El tècnic del Sevilla, Míchel, ha anunciat que donarà minuts als jugadors que fins ara han tingut menys oportunitats a la Lliga, com és el cas del davanter José Antonio Reyes. El jugador sevillà, que va tornar al club en què es va formar durant el marcat d'hivern de l'any passat, no forma part de l'onze inicial des de la segona jornada de competició, en què el Sevilla es va enfrontar al Granada, fa dos mesos, i no ha jugat ni un sol minut en els últims dos partits de Lliga.

Torna Simao

Després de tres partits en què Simao no ha entrat a la convocatòria per decisió tècnica, el portuguès ha tornat a la llista de convocats i fins i tot podria sortir d'inici.

Pochettino s'ha emportat cap a Sevilla tots els jugadors de la primera plantilla, excepte Albín i Javi López, que s'han quedat a Barcelona recuperant-se de lesions, i ha completat la convocatòria el jugador del filial Víctor Álvarez.

Una de les principals novetats de la llista és la presència de Mattioni. El lateral brasiler, que va arribar al club l'estiu del 2010, podria debutar amb l'Espanyol després d'haver superat dues lesions greus de genoll.

Pochettino s'emporta tots els jugadors disponibles perquè, un cop acabat el partit, l'equip viatjarà directament de Sevilla a Sant Sebastià, on el conjunt blanc-i-blau juga diumenge, a Anoeta, el partit corresponent a la 10a jornada de Lliga.

stats