03/05/2012

L'Espanyol dóna 24 hores a la Cope

2 min
L'Espanyol dóna  24 hores a la Cope

BARCELONA.L'Espanyol va informar ahir en roda de premsa que dóna 24 hores a la cadena Cope, mitjançant un requeriment judicial, perquè reveli la font de la Lliga de Futbol Professional (LFP) que, suposadament, va assegurar que el partit de Lliga contra l'Sporting estava pactat. Segons va informar el periodista d'aquesta cadena Juan Antonio Alcalá, un membre de la LFP hauria comentat dies abans del partit entre catalans i asturians que el matx estava acordat perquè guanyés l'Sporting.

El conseller delegat, Joan Collet, va parlar ahir en roda de premsa acompanyat de Rafael Entrena, portaveu, per comunicar les pròximes accions del club. En cas que la Cope no reveli la font, l'Espanyol denunciarà el periodista responsable de la informació, Juan Antonio Alcalá, i també l'emissora. El conseller delegat de l'entitat, Joan Collet, va ser molt contundent: "No és una segona oportunitat. Si no ens diuen qui ho ha dit anirem contra ells". Entrena, per la seva banda, va afegir que "els fets són de la màxima gravetat i afecten directament l'honor de l'Espanyol. En 24 hores volem una resposta i segons el que se'ns digui veurem què fem. Volem que es corregeixi aquesta actitud de tirar la pedra i amagar la mà".

El portaveu del consell d'administració es va mostrar molt indignat amb la situació: "Tenim un respecte absolut pel dret a la informació però no val tot. No es pot dir amb aquesta lleugeresa i fins i tot amb un cert to humorístic que en aquest partit ha passat el que ha passat. Això no pot sortir gratis". L'entitat espera veure ara a la resposta de la Cope per determinar els pròxims passos. De tota manera, Entrena va recordar que "al final d'aquesta setmana o principis de la que ve" emprendran les accions legals. "Amb una rectificació no es donaria el tema per tancat, hauríem de quantificar el dany moral", va afegir.

Segons el comunicat del club, les acusacions fetes per aquesta ràdio són "molt i molt greus i afecten directament el dret fonamental de l'honor de l'Espanyol de Barcelona tutelat per l'article 18 de la Constitució espanyola i, també, el sentiment i l'orgull de tota la família espanyolista".

stats