LLIGA
Esports 26/09/2011

L'Espanyol peca d'innocència i cau derrotat contra el Llevant

Dos penals desafortunats de l'Espanyol en dos moments claus van permetre al Llevant agafar avantatge ahir al Ciutat de València i encarrilar un partit en què no va fer mèrits per guanyar.

Natalia Arroyo
2 min
L'Espanyol peca d'innocència  i cau derrotat contra el Llevant

Barcelona.El futbol es juga al mig del camp i es decideix a les àrees. Ahir al Ciutat de València l'Espanyol va dominar la part central del joc davant un Llevant molt sòlid però va acabar penalitzat per la seva incapacitat per gestionar les situa cions decisives prop de les dues porteries. Gens efectiu en atac i passerell en defensa, on va regalar dos penals que van sentenciar el partit, l'equip blanc-i-blau va fer inútil la seva voluntat de mimar la pilota i el seu esforç per portar el pes del joc durant bona part del matx.

Des del començament es va veure clar que el Llevant volia un partit obert, amb ritme i amb un Koné profund que va estirar les línies per convertir-se en un equip llarg i directe. L'Espanyol, trencat en aquestes anades i vingudes, buscava l'equilibri a través de Verdú i el joc per bandes, però patia cada cop que havia de replegar-se. En una d'aquestes curses desesperades enrere, Rui Fonte va fer caure Juanlu dins l'àrea, que va significar el primer penal de la tarda. Rubén Suárez va marcar l'1-0 i va confirmar la proposta del Llevant de tancar-se a defensar i reservar-se a atacs aïllats al contraatac.

L'Espanyol va continuanr jugant igual i Thievy i Sergio García van moure's molt i bé entre línies per arribar prop de la porteria de Munúa, però els seus xuts van marxar desviats. Després del descans el guió del partit no va canviar. Els blanc-i-blaus van seguir rondant l'àrea rival, però amb problemes per frenar el joc directe dels locals, com en l'acció del segon penal que va valer l'expulsió de Jordi Amat. Rubén tampoc va fallar i, amb el 2-0, el partit va morir. Héctor Moreno, desviant de manera acrobàtica un xut de Pandiani, va retallar distàncies, però Barkero va evitar un final amb emoció fent de seguida el tercer dels locals. Amb aquesta derrota, els de Pochettino allarguen la ratxa sense guanyar lluny de Cornellà-El Prat.

stats