PRIMERA DIVISIÓ
Esports 01/06/2013

L'Espanyol dictarà justícia en el drama del descens

A.l.
1 min
Sergio García en acció contra el Sevilla.

BarcelonaLa recompensa a tot l'esforç d'un any depèn de 90 minuts. La Corunya, Mallorca, Vigo i Saragossa lluitaran per seguir sent ciutats de Primera. Només un dels quatre equips, però, ho aconseguirà. Quan faltin pocs minuts per a les onze de la nit la decepció assolarà tres ciutats i només una respirarà alleujada per haver fet la feina en l'últim sospir. A hores d'ara dos punts separen el Deportivo, l'equip que arriba a la jornada final fora de les posicions de descens, i el Mallorca, últim classificat. El Celta i el Saragossa estan empatats amb 34 punts.

Un dels jutges del descens serà l'Espanyol de Javier Aguirre. Els blanc-i-blaus s'enfronten al Celta a Balaídos. Un partit en què els catalans no es juguen res, però Aguirre vol que els seus futbolistes ho donin tot per respecte a la competició i als equips implicats en la lluita per la permanència.

Els altres partits que dirimiran qui se salva seran el Deportivo - Reial Societat, el Mallorca-Valladolid i el Saragossa - Atlètic de Madrid. Qui millor ho té és el Deportivo de la Corunya, que depèn d'ell mateix per seguir a Primera. D'altra banda, la pitjor situació és per a l'equip de Gregorio Manzano. Els illencs necessiten superar el Valladolid i que no guanyi cap dels tres rivals que busquen la salvació. Com l'Espanyol, l'Atlètic i el Valladolid no s'hi juguen res. La Reial Societat, en canvi, lluita per entrar a la Champions.

stats