Espanyol
Esports 13/04/2014

L'Espanyol salva un punt en el duel d'alternatives contra el Rayo (2-2)

Stuani avança els periquitos al minut 3 de partit, però Falqué i Larrivey, abans i després del descans, capgiren al marcador. Colotto, en l'últim sospir, iguala a dos

Natalia Arroyo
Els jugadors de l'Espanyol feliciten Stuani pel gol contra el Rayo / TONI ALBIR / EFE

Cornellà de LlobregatL'Espanyol i el Rayo Vallecano s'han endut un punt cadascú de Cornellà-El Prat, després d'un partit ple d'alternatives. Els visitants han remuntat el gol inicial i matiner de Stuani al minut 3, amb les dianes de Falqué i Larrivey, però han vist com Colotto, de cap en un córner, els prenia tres punts que ja començaven a celebrar. Tot i el punt sumat, l'Espanyol, que ha començat fort però s'ha anat diluint davant un rival que ha tingut una dinàmica inversa, seguirà una setmana més sense poder creuar la frontera dels desitjats 42 punts.

Els homes d'Aguirre han arrencat amb ritme i, després d'una combinació plena de talent entre Sergio García i Pizzi, Stuani ha batut Rubén per obrir el marcador. Encara ha durat la inèrcia uns minuts més, però l'Espanyol ha produït poc més per treure'n profit. El Rayo, superat l'ensurt inicial, s'ha fet amo del partit i ha anat menjant terreny al seu rival. Però no ha sigut fins als últims minuts del primer temps quan ha trobat el gol. Iago Falqué, sol dins l'àrea petita després d'un llarg atac, ha afusellat Kiko Casilla per empatar.

A la represa, i després d'una pilota penjada a l'àrea, Larrivey s'ha anticipat a Sidnei i a Kiko Casilla per fer l'1-2 amb una rematada de cap brillant. El marcador ha canviat lleugerament la proposta del Rayo, que ha assumit menys riscos per mirar de resoldre el matx al contraatac. L'Espanyol no ha sabut construir prou futbol per arribar amb perill a la porteria de Rubén, que esgarrapava segons en cada servei de porteria. A la contra, els madrilenys han pogut sentenciar amb dues bones arribades, de Rochina, i una de Bueno.

L'1-2 ha donat esperança als locals, que a falta de futbol tenien esma. Jhon Córdoba, tot lluita, ha provocat un córner que Colotto, quan faltaven tres minuts pel final, ha rematat per fer el 2-2 definitiu.

El Rayo Vallecano s'ha endut els tres punts de Cornellà-El Prat, després de remuntar el gol inicial i matiner de Stuani al minut 3, amb les dianes de Falqué i Larrivey. L'Espanyol, que ha començat fort però s'ha anat diluint davant un rival que ha tingut una dinàmica inversa, ha vist com el Rayo capgirava el marcador i s'enduia una victòria que el priva, una setmana més, de creuar la frontera dels desitjats 42 punts.

Els homes d'Aguirre han arrencat amb ritme i, després d'una combinació plena de talent entre Sergio García i Pizzi, Stuani ha batut Rubén per obrir el marcador. Encara ha durat la inèrcia uns minuts més, però l'Espanyol ha produït poc més per treure'n profit. El Rayo, superat l'ensurt inicial, s'ha fet amo del partit i ha anat menjant-li terreny al seu rival. Però no ha sigut fins als últims minuts del primer temps quan ha trobat el gol. Iago Falqué, sol dins l'àrea petita després d'un llarg atac, ha afusellat Kiko Casilla per empatar.