SUPERLLIGA FEMENINA - FINAL
Esports 01/05/2011

L'Espanyol deixa viu el Rayo i l'haurà de rematar

Barcelona."Ens les hem tingut al final. No podien, estaven ofegades. Ens les estàvem menjant, cinc minuts més i fem el tercer". Aquestes eren les sensacions de les jugadores de l'Espanyol després d'empatar a dos en l'anada de la final de la Superlliga, disputada a l'estadi Teresa Rivero. Saray i Jenny van avançar les locals en dues ocasions, però Vero va poder empatar per mantenir les esperances blanc-i-blaves de ser campiones. La tornada serà diumenge a Sant Adrià.

El Rayo va ajustar el centre del camp respecte al partit de Lliga i va invertir la posició del doble pivot i la mitja punta. Sense temps per llegir bé el canvi, l'Espanyol va encaixar un gol que les va descol·locar uns minuts. De mica en mica, però, les periquites van aconseguir dominar el partit i Vero va fer el gol que igualava el marcador.

A la represa, l'Espanyol va canviar la cara, però una errada de Mariajo va convertir-se en un enganyós 2-1 de Jenny de penal. Més agressives, les periquites van anar veient com les principals peces del Rayo demanaven el canvi asfixiades. Aquesta superioritat física, però, no es va plasmar en el marcador i, al final, només la inspiració de Vero va resoldre en l'empat definitiu.

En fred, les jugadores reconeixien que el resultat és bo, pel valor doble dels gols fora de casa i per haver remuntat. El 2-2 obligarà el Rayo a arriscar, tot i que no s'espera que ho faci esbojarradament. Un escenari obert beneficiaria l'Espanyol, còmode amb espais. Pinta bé.