LLIGA
Esports 25/11/2012

L'Espanyol, contra el Getafe i el soroll

àlex Gozalbo
2 min
Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, durant el partit jugat a Mestalla.

BARCELONASis dies després de les eleccions a la presidència, l'Espanyol vol tornar a parlar de futbol. L'equip blanc-i-blau rep aquest migdia (12 hores, Canal+ Liga i GolT) el Getafe a l'estadi de Cornellà-El Prat amb ganes d'oblidar una de les setmanes més mogudes que ha viscut mai i amb la necessitat de sumar punts per capgirar un dels pitjors inicis de la seva història.

Mauricio Pochettino aspira que el partit no es converteixi en un nou guirigall social i demana unitat: "Hem tingut una setmana mogudeta que ens ha fet parlar de tot menys de futbol". I l'entrenador continua: "Ara hem d'estar més junts que mai. La gent estarà amb l'equip i hem de fer que la gent confiï en nosaltres. Hem de fer un bon partit, molt concentrats i amb molta actitud. Hem d'aconseguir fer reviure els partits de Cornellà en què l'equip i la gent gaudien".

El tècnic, que ahir va criticar les sancions a Sergio García i Héctor Moreno i va lamentar les paraules de Wakaso ("No estic d'acord amb les seves declaracions, no es pot parlar així del col·lectiu arbitral"), va deixar fora de la convocatòria futbolistes com Rui Fonte i Simao Sabrosa. Stuani, que es va perdre l'últim partit per sanció, i Juan Albín i Joan Capdevila, descartats per decisió tècnica, tornen a formar part del grup.

Dos empats i tres derrotes a casa

Mauricio Pochettino, que acumula dos empats i tres derrotes en sis partits a casa, vol un partit normal, sense xiulets ni càntics que destorbin la concentració dels seus futbolistes. Com menys soroll, millor.

El Getafe arriba al partit amb ganes d'aconseguir una victòria que l'ajudi a definir els seus objectius: "Si guanyem l'Espanyol, avançarem posicions i podrem començar a veure si la temporada pot ser il·lusionadora o si cal patir per altres coses", va dir Luis García, el tècnic de l'equip madrileny. "Som un equip indefinit i hem de definir si el nostre lloc és de meitat de la taula cap amunt o cap avall", va opinar.

Un dels perills del Getafe és Álvaro Vázquez. L'exfutbolista de l'Espanyol va avançar ahir que si marca no ho celebrarà.

stats