Esports 08/05/2011

L'Espanyol té Europa a tan sols quatre punts

N.g.
1 min
L'Atlètic de Madrid va perdre contra el Màlaga i l'Espanyol s'hi pot acostar.

Barcelona.Les derrotes de l'Atlètic de Madrid i del Sevilla a mans del Màlaga i del Reial Madrid, respectivament, van apropar una miqueta més a Europa l'Espanyol. A falta del partit d'avui dels periquitos al Camp Nou, els de Mauricio Pochettino estan només a quatre punts de l'Atlètic de Madrid i el Sevilla, els equips que marquen ser o no ser a Europa la temporada vinent. Els sevillans seran, justament, els rivals dels blanc-i-blaus en l'última jornada de Lliga, així que segurament hi haurà emoció fins a última hora.

L'Atlètic de Madrid va perdre al Calderón contra un Màlaga cent per cent efectiu (0-3) que s'apropa a la permanència. Abans de la mitja hora de partit, Rondón va obrir el marcador i, tot just sis minuts més tard, Baptista feia el 0-2. A les acaballes, Maresca feia inútil qualsevol reacció blanc-i-vermella en marcar el 0-3 final.

Qui sí que va fer un pas endavant per ser a Europa la temporada vinent va ser l'Athletic Club, que, a casa, va superar el Llevant 3-2. Els bascos, que ara són cinquens amb 54 punts, van avançar-se 3-0 amb gols de Toquero, David López, de penal, i de Llorente, però després els granotes van despertar i van iniciar la remuntada. Però es van quedar a mitges, tot i el setge a la porteria de Gorka Iraizoz, ja que només Stuani i Nano van poder veure porteria.

stats