Publicitat
Publicitat

L'Espanyol reunirà d'urgència la comissió de disciplina per posar fre a la violència d'alguns aficionats

El club vol impedir que se succeeixin episodis de violència com els que han sortit a la llum en els últims dies

L'Espanyol vol tallar d'arrel als episodis de violència que han protagonitzat alguns aficionats de grups radicals del club blanc-i-blau, i per aquest motiu ha convocat d'urgència la comissió de disciplina social de l'entitat per tal que analitzi alguns dels últims esdeveniments i prengui una resolució al respecte d'això en els pròxims dies. 

A través d'un comunicat, el club es mostra preocupat per l'alarma social creada a partir d'incidents que han sortit a la llum pública, com la pallissa, per part de diversos aficionats de l'RCDE Firm, a un altre seguidor espanyolista durant la Fira d'Abril d'enguany. Uns esdeveniments violents pels quals, la setmana passada, van ser detinguts cinc seguidors radicals

Així, amb l'objectiu de preservar "la seguretat dels socis i seguidors" de l'entitat, el club insisteix que "seguirà prenent les mesures oportunes" per tal d'impedir que episodis com aquests es repeteixin. A més, explicita la seva voluntat de "disposar d'una grada d'animació en la qual mai es produeixin aquests comportaments".

Uns dies enrere, una desena de seguidors de la grada d'animació Incondicional 1900 també van rebre una notificació del club on se'ls comunicava la prohibició d'accedir a la grada d'animació mentre es resolia un procediment d'investigació obert a causa d'unes suposades disputes i insults "intolerants i violents" durant un partit d'aquest curs. El club confirma l'obertura d'aquest expedient intern sancionador a diversos socis. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF