Esports 20/05/2018

L'Eivissa copeja primer

El conjunt de Rufete s'ha imposat per 0-1 a l'Algesires en el primer partit de les eliminatòries

Ciri celebra l'únic gol del partit.

PalmaL'Eivissa ha fet una passa de gegant per aconseguir l'ascens a Segona Divisió B després de guanyar per 0-1 l'Algesires en un partit en el qual ha estat molt superior, ja que ha fet un gol i ha deixat la primer ronda pràcticament sentenciada, tot i que ambdós equips encara han de jugar el partit de tornada a Can Misses.

El conjunt insular ha tingut el control absolut del partit i de la possessió a la primera part i al minut 23 això ha donat el seu fruit. Ciri ha aconseguit l'únic gol del matx i ha deixat l'eliminatòria de cara per als de Rufete.

Tot i haver aconseguit la victòria a domicili i tenir encarrilada l'eliminatòria, és prest per a les celebracions, ja que diumenge que ve l'Algesires ha de visitar Can Misses.