Esports 24/08/2013

L'Atlètic més balear comença el curs de l'exili

El planter s'ha redimensionat i cerca la permanència

M.r.
2 min

PalmaLa redimensió podria ser una de les paraules que millor definiria el nou projecte que avui enceta l'Atlètic Balears amb el primer partit de Lliga davant l'Olímpic de Xàtiva (19.00/IB3). Ni inversions milionàries en jugadors amb molt cartell, ni objectius que superin la simple permanència a la categoria. El club presidit per Dani Fiol inicia el projecte menys ambiciós dels tres que acumula a la divisió de bronze del futbol espanyol, amb una reestructuració que ha variat per complert la fesomia d'un equip en el qual només es mantenen tres jugadors respecte del curs passat: Xavi Ginard, Toni del Castillo i Thiago Benavides.

El més autòcton

És l'Atlètic més balear en el curs que hauran de passar a l'exili de Magaluf a causa del tancament de l'Estadi Balear pel risc d'esfondrament que pateix la vetusta instal·lació palmesana. A diferència d'altres temporades, Nico López, l'encarregat de fer funcionar l'equip, ha confeccionat un planter en què 19 dels 21 jugadors que el componen són mallorquins o menorquins. Només el brasiler Thiago i el romanès Florin Andone, cedit pel Vila-real, són estrangers.

"Per confeccionar la plantilla hem seguit el pla marcat quan vaig firmar amb l'Atlètic", comentà Nico López. El tècnic, que va destacar que està "content" amb una "plantilla competitiva", ha creat un grup construït sobre la base del Constància. Set jugadors inquers han fitxat pels blanc-i-blaus en aquest nou curs.

López, que tot i les molèsties i dificultats que suposarà per a l'afició haver-se de desplaçar al domicili del Platges de Calvià per seguir l'equip, està convençut que tindrà el seu suport. L'entrenador és conscient del repte que se li presenta, però també està convençut de la seva capacitat i il·lusió per signar l'objectiu de la permanència amb solvència.

"Quedar entre els quatre primers és molt complicat perquè la Segona B és molt difícil. És un repte per tots que estic segur que aconseguirem", va manifestar l'entrenador, que ahir vessava optimisme pels quatre costats. L'Olímpic serà el primer test d'aquest nou Atlètic.

stats