PRIMERA DIVISIÓ
Esports 27/04/2014

L'Atlètic de Madrid no afluixa a Mestalla i segueix intractable al capdamunt de la Lliga (0-1)

Un gol de Raúl García abans del descans ha donat el triomf als de Simeone a València

Ara / Efe
Raúl García, celebrant el gol a Mestalla

BarcelonaUn gol de Raúl García davant el València a Mestalla ha suposat un nou i decisiu pas de l'Atlètic de Madrid cap al títol de Lliga a falta de tres jornades per al final del campionat de Lliga, després d'un partit en què conjunt madrileny ha fet gala de les seves millors armes per endur-se els tres punts.

El València ha sortit amb molta intensitat davant un Atlètic que sabia que un triomf a Mestalla era un pas decisiu cap al títol. Els locals han estat els amos de la pilota davant un rival que es mou bé en aquesta situació.

Amb el pas dels minuts l'equip de Diego Simeone s'ha assentat al terreny de joc i el València ha començat a tenir problemes per moure la pilota al centre del camp.

Després de l'ímpetu dels primers 25 minuts, el partit ha perdut intensitat. No obstant això, la fe indestructible de l'Atlètic, acompanyada d'una sortida en fals del porter Vicente Guaita, ha portat a l'equip madrileny a avançar-se al marcador a dos minuts del descans, en una passada llarga de Gabi Fernández al punt de penal, en el qual Raúl García ha posat el cap d'esquena a porteria i ha superat el porter valencià.

Després del descans, l'Atlètic ha tingut una immillorable ocasió per augmentar el seu avantatge però Vicente Guaita ha guanyat el mà a mà a Diego Costa, que havia encarat la meta valencianista.

Amb l'entrada de Vargas i Feghouli al València i la sortida de Vila a les files visitants, l'Atlètic ha cedit diversos metres en el terreny de joc i ha defensat més a prop de Courtois.

El València s'ha fet amb el control del partit davant un Atlètic que ha volgut conservar com fos un avantatge al marcador que l'acostava al títol de Lliga.

Al final, 0-1.