FUTBOL
Esports 21/12/2013

L'Atlètic de Madrid supera el Llevant (3-2) i se situa líder de Primera Divisió

Els de Simeone han remuntat el gol inicial d'Ivanschitz per sumar els tres punts al Vicente Calderón

Diego Costa i Nikos Karabelas lluiten per la pilota al Calderón

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha aconseguit situar-se líder de Primera Divisió després de superar el Llevant al Vicente Calderón. Els valencians s'han avançat en el marcador ben aviat, però els de Simeone han remuntat per acabar sumant els tres punts i situar-se líders a l'espera del que faci aquest diumenge el Barça al camp del Getafe.

Ivanschitz ha fet saltar la sorpresa al Calderón al minut 1. El jugador del Llevant ha recollit una passada en profunditat de Nikos, ha fet un bon control i ha creuat la pilota davant la sortida de Courtois. Tot i això, abans del descans, els matalassers han fet l'empat gràcies a Godin. Juanfran ha centrat des de la dreta i Godín ha empatat el partit amb una rematada de cap.

De fet, abans del descans, els dos equips han tingut opcions de bellugar el marcador. Diego Costa ha gaudit d'un parell d'ocasions, Godin ha enviat la seva rematada alta i Barral també ha tingut dues oportunitats per tornar a posar el Llevant pel davant.

Després del pas pels vestidors, l'Atlètic de Madrid ha anat per feina i al minut 47 Diego Costa ha enviat al fons de la xarxa una voleia imparable que ha ajustat al pal del porter. Tot i això, a l'altre equip el protagonista ha estat Pedro Ríos, que ha fet una excel·lent jugada personal abans de rematar amb un xut molt ajustat (min 58).

Al final, l'Atlètic de Madrid ha tancat el marcador des del punt de penal després que Rubén fes caure Juanfran. Diego Costa no ha fallat i ha marcat el 3-2 definitiu. El Llevant ha acabat amb 10 homes després que l'àrbitre expulsés Juanfran.