DERROTA AL NOU CONGOST (53-63)
Esports 17/01/2011

L'Assignia Manresa falla el pitjor dia

àlex Gozalbo
1 min
Larry Lewis avança amb la pilota al partit d'ahir.

BarcelonaDes que Jaume Ponsarnau va arribar a la banqueta de l'Assignia Manresa, l'equip s'ha especialitzat a fer coses impossibles. Així, aconseguint coses que en principi no estaven al seu abast, ha sumat sis victòries en la primera volta. Precisament per això, quan el conjunt del Bages no assoleix fites abastables, com guanyar ahir al Menorca Bàsquet (53-63), la decepció és més gran.

L'Assignia Manresa va deixar escapar ahir una bona oportunitat d'allunyar a tres victòries de distància un rival directe per evitar el descens. Tres van ser les claus del partit i Paco Olmos, tècnic valencià del Menorca Bàsquet, les resumeix perfectament: "No vam deixar córrer el Manresa perquè sabem que són perillosos quan ho poden fer. Vam controlar molt bé el rebot durant tot el partit i vam saber trobar el nostre punt de superioritat, que era a la posició de tres amb Victor Cuthbert". L'aler visitant, que debuta aquesta temporada a la Lliga ACB, va arribar a 30 de valoració amb 17 punts, 7 rebots, 5 assistències i 5 pilotes recuperades.

"No vam saber competir", diu Jaume Ponsarnau, que va veure com el suport del Nou Congost no era suficient per arribar als darrers instants amb opcions reals de victòria.

A diferència dels entrepans, al bàsquet el millor és al principi i al final. Aquí és on va fallar l'Assignia Manresa que va rebre 21 punts al primer quart i 20 a l'últim. Massa punts per a un equip que ahir es va quedar en tan sols 53 punts a causa del 38% d'efectivitat en tirs de dos i el 33% en triples .

stats