Publicitat
Publicitat

Esports

Kilian Jornet torna a Barcelona per presentar la seva nova pel·lícula

El Palau de la Música acollirà el 19 de maig (22.00 hores) la presentació mundial de 'Déjame Vivir', la segona pel·lícula del projecte Summits of My Life

Kilian Jornet iniciarà a Barcelona la gira de presentacions de 'Déjame Vivir', la segona pel·lícula del seu projecte personal Summits of My Life. El Palau de la Música Catalana acollirà el dilluns 19 de maig (22 hores) la presentació d'aquest film, que narra una aventura èpica viscuda en cims d'arreu d'Europa. Les entrades es posaran a la venda el 6 de maig i tindran un cost d'entre 18 i 20 euros.

"Tinc moltes ganes de tornar a ser a Barcelona un any més per poder fer la primera presentació de la pel·lícula. L'any passat va tenir molt bona acollida i em venia de gust poder repetir l'experiència i compartir el segon any del projecte amb els espectadors. La pel·lícula no narra només fites esportives sinó també la nostra manera de veure la muntanya, així que espero que els espectadors en puguin gaudir tant com nosaltres ho hem fet rodant-la", diu Kilian Jornet.

L'acte es dividirà en dues parts; la projecció i una presentació en què Kilian Jornet, acompanyat de diferents personatges, farà una reflexió al voltant de la pel·lícula i dels valors que articulen el projecte Summits of My Life, a més de donar algunes pistes dels reptes que s'afrontaran aquest any.

Dirigida per Seb Montaz, 'Déjame Vivir' recull durant 62 minuts els reptes que Kilian Jornet i els seus amics van afrontar durant el 2013 en muntanyes d'arreu d'Europa, amb els intents de rècord al Mont Blanc, l'Elbrús i el Cerví.

Històries de superació esportiva

Etiquetes