Curses de Muntanya
Esports 10/06/2013

Kilian Jornet i Marc Pinsach guanyen la Cursa de Muntanya de la Cerdanya

La cursa, de 34 quilòmetres, es disputa al lloc d'origen de l'atleta

Ara
1 min
Marc Pinsach i Kilian Jornet

BarcelonaKilian Jornet ha participat aquest diumenge a la Cursa de Muntanya de la Cerdanya, de 34 quilòmetres, que es disputa al lloc d'origen de l'atleta. Jornet va creuar la línia de meta en primera posició amb Marc Pinsach, el seu company en la selecció d'esquí de muntanya. La prova s'inscriu dins la Volta a la Cerdanya Ultrafons, que aglutina diferents proves de muntanya amb diversos recorreguts i distàncies.

"Ha estat una cursa molt bonica i he pogut gaudir molt de l'ambient. La Cerdanya és una zona perfecta per a la pràctica de l'esport 'outdoor', i totes les proves disputades han pogut confirmar-ho", va dir Jornet després de la prova.

"Ha estat un cap de setmana molt complet, amb curses de diferents quilòmetres accessibles a tothom. A més, hem pogut aprofitar el cap de setmana per col·laborar en el projecte Summit d'Emma Roca, on 130 atletes fem proves d'esforç abans i després de cada cursa per investigar com l'esport incideix sobre la nostra salut", va explicar.

La prova va servir a Kilian Jornet com a preparació per a les següents proves del calendari, entre les quals destaca la Marato de Chamonix (30 de juny).

stats