2a divisió
Esports 28/08/2013

Kiko Femenía: "El Barça m'ha enfonsat anímicament"

En una entrevista a 'latdp.cat', el migcampista s'ha queixat que "venia de jugar-ho tot a l'Hèrcules i em va canviar tot"

Ara
2 min

BarcelonaKiko Femenía és nou jugador del Reial Madrid Castella després de rescindir el contracte amb el filial blaugrana. El migcampista, per qui el Barça B va pagar 2 milions d'euros, ha assegurat que està molt descontent amb el conjunt blaugrana per la manera com se'l va tractar.

"El meu objectiu és tornar a ser el Kiko que era abans, abans d'anar al Barça. Aquests dos últims anys el Barça m'ha enfonsat anímicament. Em van enfonsar la moral perquè venia de jugar-ho tot a l'Hèrcules i em va canviar tot", ha dit en una entrevista a 'latdp.cat'.

"Abans de l'arribada de Tata Martino el meu representant ja em va dir que el Barça no em volia. M'ho van dir abans de fer la pretemporada i després em van avisar perquè anés a fer la pretemporada amb ells. Jo sabia que no em quedaria. Em va costar molt motivar-me, perquè tant era fer-ho bé com malament, però jo ho vaig intentar fer bé per ajudar l'equip", ha comentat.

El futbolista ha donat a entendre que faria marxa enrere, si pogués: "Jo vaig arribar amb molta il·lusió i tant de bo no m'hagués fet tanta il·lusió venir al Barça, perquè el segon dia la decepció va ser molt gran. De portes enfora ho veia diferent que de portes endins". I explica el perquè: "La queixa no és amb Eusebio, és amb el club. En tres anys que he estat allà, no m'ha trucat ni Zubi ni ningú, no m'han preguntat si estava bé. Pagant el que han pagat per mi. En teoria anava a ser un jugador important per al Barça. I cap dia s'han preocupat per mi".

L'any passat el jugador ja havia de pujar al primer equip, però va entendre la decisió del Barça i es va rebaixar la fitxa: "L'any passat ho vaig entendre, perquè em van dir que necessitava un any d'adaptació i no em va importar. No em va importar ni rebaixar-me la fitxa ni res. Però llavors vaig començar jugant bastant al filial i després ja van comptar molt poc amb mi. L'any passat jo havia de jugar al primer equip, i no em van cridar ni per jugar un partit de Copa del Rei, ni tampoc em van fer anar a entrenaments del primer equip".

"Jo no m'he sentit estimat pel Barça. Jo necessito estima per funcionar. El Madrid ho està fent molt bé. Tot el dia m'acompanyen i estan amb mi. Alberto Toril m'ha insistit molt, em va trucar ell personalment, cosa que el Barça no va fer. Em dóna més llibertat i més confiança", ha dit Femenía, que s'ha confessat seguidor del Madrid de tota la vida: "Jo sempre he sigut del Madrid, sempre he respectat el Barça, però des de petit jo i la meva família hem sigut del Madrid. Ara la veritat és que ho veig diferent, el meu pare també, tota la vida veient partits del Madrid, veient el Bernabéu, doncs ara ho visc d'una altra manera".

stats