ESPANYOL
Esports 14/01/2012

Kameni: punt final a 7 anys i mig de blanc-i-blau

N.g.
2 min
Kameni: punt final a 7 anys i mig de blanc-i-blau

BARCELONADesprés de quatre dies de negociacions, el porter camerunès Carlos Kameni va posar ahir punt final a la seva etapa a l'Espanyol. El porter, que des de dimarts negociava amb el Màlaga després de mitja temporada en què no ha comptat per al tècnic periquito, Mauricio Pochettino, va tancar ahir els últims serrells per incorporar-se al conjunt andalús. Kameni, que va arribar a l'Espanyol la temporada 04/05 procedent de Le Havre francès, marxa després de 7 anys i mig i d'haver aixecat la Copa del Rei del 2006. L'Espanyol no ingressarà res pel traspàs del porter, però ha acordat algunes variables amb el Màlaga en funció del rendiment del jugador.

Partit a Sevilla

Amb la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei a la butxaca, l'Espanyol afronta un nou partit de Lliga, contra el Sevilla, amb la intenció de no perdre de vista les places que donen dret a jugar competició europea. De fet, un triomf a l'estadi sevillista els aproparia més a Europa, ja que superarien en la classificació el seu rival d'avui. Tres partits consecutius sumant a la Lliga, entre els quals l'últim -un empat contra el Barça en el derbi-, han fet que els de Mauricio Pochettino agafin confiança després de diverses jornades en què la falta de gol els va condemnar. La ratxa golejadora d'Álvaro, que va aconseguir un hat trick contra el Còrdova a la Copa i el gol de l'empat en el partit contra el Barça, sumat al retorn de l'uruguaià Walter Pandiani i al fet que l'equip estigui en un dels moments més dolços de joc, pot ajudar els blanc-i-blaus a allargar els bons resultats.

Al davant tindran el Sevilla, un conjunt que acumula tres derrotes consecutives a la Lliga i que a més arriba ferit després de l'eliminació a la Copa contra el València i amb el seu tècnic en dubte. "No seria injusta una destitució si no canviem la dinàmica. El rendiment és pitjor del que esperava", reconeix Marcelino, que assumeix que "si un equip com el Sevilla suma nou dels últims trenta punts, cal prendre decisions". Tot i això, el tècnic dels andalusos confia a capgirar la situació "amb resultats", malgrat reconèixer que tot l'equip està baix anímicament després de l'eliminació a la Copa del Rei.

A més de Pandiani, Pochettino també recupera Juan Albín. Els que no podran jugar a Sevilla són Sergio García, sancionat; Romaric, que no podrà participar en el partit contra el seu exequip per una clàusula al contracte, i Cristian Álvarez, amb un trencament fibril·lar al bessó esquerre.

stats