DUBTES EN DEFENSA I AL DOBLE PIVOT
Esports 13/02/2011

Jugar a l'atac sense perdre l'ordre en defensa

Natàlia Alonso
1 min

BarcelonaPochettino assegurava ahir que tenia clar l'onze, però no el volia desvetllar. Alguns dels dubtes de l'argentí són al lateral esquerre i al doble pivot. David García no va ni convocat perquè encara no està totalment recuperat de la recent fractura al nas. Sí que van entrar a la llista Baena i Duscher, que es disputen un lloc a l'onze per acompanyar Javi Márquez al doble pivot. L'andalús és un home amb més recorregut, capaç d'abastar més terreny per sortir a les cobertures. Potser massa i tot. Duscher, més estable i posicional, assegura menys dispersió de l'equip, el manté més junt, però pateix quan toca córrer.

L'Espanyol té molt clar el tipus de partit que ha de fer per vèncer el Madrid (ser agressiu en defensa, ordenat, pacient i molt efectiu en els atacs) i també el que ha d'evitar per no caure en un matx d'anada i tornada que el condemni davant el verticalíssim atac madridista.

Mourinho també té algunes peces que trontollen a la seva alineació de gala. La bona actuació de Benzema amb França i el partit contra el Lió de dimarts a la Champions li donen opcions per davant d'Adebayor, més rematador però menys mòbil. I en defensa Ramos podria jugar acompanyat d'Albiol, ja que Carvalho arrossega molèsties i Pepe acaba de recuperar-se d'una lesió muscular.

Cornellà-El Prat estarà ple a vessar per empènyer l'Espanyol a "seguir en els llocs de privilegi", com diu Pochettino. Avui no es decidirà ni la Lliga ni les places d'Europa League o Champions. Però el resultat marcarà molt el futur dels dos equips.

stats