Publicitat
Publicitat

Barça

Josep Maldonado: "Una mà negra està treballant per desfer el projecte esportiu del Barça"

L'exsecretari general de l'Esport demana unitat al barcelonisme

Josep Maldonado, exsecretari general de l'Esport, ha escrit una carta a l'ARA per analitzar el moment que viu el Barça. El text diu així:

Els qui fa anys que som culers sabem que el Barça ha tingut èpoques molt diferents: de grans èxits esportius, de fracassos esportius, de bona situació econòmica, de dificultats econòmiques, èpoques llunyanes on la foscor del franquisme va perseguir el Barça i el sentiment culer des dels òrgans de poder, i més situacions que farien molt llarg aquest escrit, però que han fet que el Barça hagi passat per tota mena de moments, bons i dolents.

Sortosament, aquests últims anys han estat una bona època. Hem guanyat Copes d'Europa, Lligues... i, sobretot, ens hem convertit en el millor equip del món amb uns jugadors que han meravellat amb el seu joc. Sens dubte, hi havia qui deia que eren massa anys d'èxits i de ser el millor equip del món i que en algun moment ens trobaríem amb pedres en el camí.

Aquest dijous, escoltant en un programa de ràdio l'economista Gay de Liébana, aquest deia que semblava que la dita que les "meigas, haberlas haylas" m'ha fet pensar que realment al voltant del Barça s'estan produint uns fets molt consecutius que fan pensar en les bruixes:

-Denúncies al Brasil contra l'anterior president.
-Campanya personal contra Sandro Rossell que provoca la seva dimissió.
-Denúncia del contracte de Neymar.
-Rapidesa mai vista de la justícia actuant en les denúncies.
-Expedient de la FIFA prohibint al Barça realitzar fitxatges durant una temporada.
-Visites sorprenents a la seu del sindicat Manos Limpias.

Tot això em fa pensar que tants anys d'èxits del Futbol Club Barcelona han provocat que alguna mà negra estigui treballant per desfer el projecte esportiu del nostre club, que durant aquests anys s'ha consolidat i que en el terreny ha fet que el Barça fos la immensa majoria de vegades imbatible.

Qui hi ha darrere de tota aquesta actuació destructora? Gent d'aquí? Gent de la 'meseta'? Una mica de tot? Jo no ho sé. Sento moltes opinions en diferents sentits. El que està clar és que s'està orquestrant una campanya per destruir el model esportiu, econòmic i social del Barça que s'ha consolidat durant els últims anys.

Per això, com a culer i com a persona que m'estimo el meu club, faig una crida d'unitat al barcelonisme.

Cal, ara més que mai, deixar-nos de divisions i d'enfrontaments, donar-nos les mans i avançar units. El Barça no es pot destruir, però això només ho podem aconseguir els socis i aficionats (per tant, tots els culers) si fem pinya i ens enfrontem als qui volen fer joc brut. Hem de ser un clam i dir prou!

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF