Premier League
Esports 03/06/2013

José Mourinho: "Mai he amagat que l'Inter i el Chelsea han sigut les meves dues grans passions"

L'entrenador portuguès ha parlat a la la televisió oficial del club de Londres

Efe
2 min
Mourinho torna a casa  i s'oblida de Karanka

LondresEl tècnic portuguès José Mourinho ha afirmat després de fer públic el seu fitxatge pel Chelsea que tant el club anglès com l'italià Inter de Milà han estat les dues grans passions en la seva carrera com a entrenador. "Mai he amagat que l'Inter i el Chelsea han sigut les meves dues grans passions. El Chelsea és un club realment important per a mi", ha dit el ja exentrenador del Reial Madrid en una entrevista a la televisió oficial del club de Londres.

El tècnic torna a la capital britànica nou anys després d'arribar per primera vegada a Stamford Bridge, el juny del 2004, i va reiterar que segueix vigent la declaració d'intencions que va fer pública en aquella ocasió, quan va prometre als aficionats "qualitat, treball, amor i passió per aconseguir èxits".

"El missatge continua sent exactament el mateix, amb una única diferència, que ara puc dir que sóc un de vosaltres", ha dit Mourinho, que va guanyar dues lligues en les quatre temporades en què va dirigir el Chelsea, fins al setembre del 2007.

El portuguès substitueix a la banqueta de Stamford Bridge l'espanyol Rafa Benítez, que durant els sis mesos que ha dirigit l'equip, amb el qual ha guanyat la Lliga Europa, ha vist com els aficionats "blue" corejaven el nom de Mourinho des de les grades en gairebé tots els partits.

"Prometo exactament les mateixes coses que vaig prometre el 2004", ha afirmat a la televisió del club Mourinho, que fa nou anys va prendre les regnes del Chelsea poc després de proclamar-se amb el Porto guanyador de la Lliga de Campions. El nou entrenador 'blue' ha destacat que li va resultar "molt dur jugar contra el Chelsea" quan era entrenador de l'Inter de Milà: "Ho vaig fer dues vegades i no va anar malament".

stats