COPA DEL REI
Esports 27/11/2012

José Mourinho colla Florentino Pérez una mica més

àlex Gozalbo
1 min
José Mourinho durant la roda de premsa prèvia al partit d'avui amb l'Alcoià.

BARCELONA.El Reial Madrid disputa aquesta nit (21.30 hores, Canal+ 1) el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. L'Alcoià juga al Santiago Bernabéu amb poc marge per buscar una remuntada èpica, ja que va perdre a l'anada per tres gols de diferència (1-4) i José Mourinho, l'entrenador de l'equip blanc, va dedicar ahir els seus esforços a continuar collant Florentino Pérez, el president del club.

"Tinc una relació molt bona amb el president. És una relació immillorable. Si professionalment tenim divergències, la vida és així", va etzibar José Mourinho en roda de premsa. El tècnic portuguès va fer-se venir bé qualsevol pregunta per enviar missatges xifrats a l'entitat que li paga: "El club ha de decidir si està content amb la línia que marca i si està content amb el que la marca. Al final de la temporada cal valorar si estan contents amb mi. Potser el club no està content amb mi i veu que hi ha coses que cal canviar o millorar. Jo sóc aquí, dono el màxim com sempre".

Mourinho, a qui els mitjans de comunicació que s'editen a Madrid ja acusen de no planificar la pròxima temporada i d'utilitzar Cristiano Ronaldo per afegir crispació, ha plantejat el seu últim pols al club. L'entrenador portuguès reclama tot el poder i, si no, està disposat a marxar del Reial Madrid.

stats