Publicitat
Publicitat

BARÇA

Jorge Messi exigeix una rectificació a 'El Mundo'

La família del futbolista descarta de moment emprendre accions legals contra el rotatiu madrileny

Jorge Messi exigeix al diari 'El Mundo' que rectifiqui, tot i que, de moment, ha descartat emprendre accions legals contra el rotatiu madrileny. La família del futbolista del Barça ha emès un comunicat per deixar palès que Jorge Messi, tal com han confirmat Interior i fonts de la Guàrdia Civil, no participa en cap trama per blanquejar diner provinent de la droga, tal com informava aquest dilluns 'El Mundo'.

Leo Messi Management (LMM), a través d'un comunicat, detalla que el pare del jugador blaugrana no "ha estat investigat, ni cridat a testificar, ni de bon tros imputat". LMM detalla que la gestió dels partits que disputa l'astre de Rosario –Amics de Messi– "ha estat sempre idèntica, des de la celebració del primer fins a l'últim". La Fundació Leo Messi no organitza els partits, "sinó que tota la seva organització està gestionada per un tercer", concretament per l'empresa Player Imagen, tal com ha explicat l'ARA. A més, LMM ha remarcat que la Fundació del futbolista blaugrana no percep "cap ingrés per la celebració" d'aquests partits. "La selecció del promotor local l'efectua l'organitzador de la gira Messi & Friends sense la intervenció ni implicació de LMM, ni de cap membre de la família Messi. El mateix promotor és qui es responsabilitza de contactar amb els jugadors i gestionar l'organització dels partits. Mitjançant la celebració dels partits esmentats i la participació activa de Leo Messi, així com d'alguns companys del FC Barcelona o de la selecció argentina, l'únic objectiu de la companyia que presideix Jorge Messi és aconseguir garantir una donació per a una ONG local, que és seleccionada per la Fundació Leo Messi conjuntament amb Unicef. En el cas del partit celebrat a Colòmbia, es van donar 100.000 dòlars", detalla el comunicat.

"Esperem i desitgem que el diari 'El Mundo' rectifiqui la notícia publicada, en funció de la informació difosa pel ministeri de l'Interior", conclou el comunicat.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 19/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF