Publicitat
Publicitat

BARÇA

Jorge Messi exigeix una rectificació a 'El Mundo'

La família del futbolista descarta de moment emprendre accions legals contra el rotatiu madrileny

Jorge Messi exigeix al diari 'El Mundo' que rectifiqui, tot i que, de moment, ha descartat emprendre accions legals contra el rotatiu madrileny. La família del futbolista del Barça ha emès un comunicat per deixar palès que Jorge Messi, tal com han confirmat Interior i fonts de la Guàrdia Civil, no participa en cap trama per blanquejar diner provinent de la droga, tal com informava aquest dilluns 'El Mundo'.

Leo Messi Management (LMM), a través d'un comunicat, detalla que el pare del jugador blaugrana no "ha estat investigat, ni cridat a testificar, ni de bon tros imputat". LMM detalla que la gestió dels partits que disputa l'astre de Rosario –Amics de Messi– "ha estat sempre idèntica, des de la celebració del primer fins a l'últim". La Fundació Leo Messi no organitza els partits, "sinó que tota la seva organització està gestionada per un tercer", concretament per l'empresa Player Imagen, tal com ha explicat l'ARA. A més, LMM ha remarcat que la Fundació del futbolista blaugrana no percep "cap ingrés per la celebració" d'aquests partits. "La selecció del promotor local l'efectua l'organitzador de la gira Messi & Friends sense la intervenció ni implicació de LMM, ni de cap membre de la família Messi. El mateix promotor és qui es responsabilitza de contactar amb els jugadors i gestionar l'organització dels partits. Mitjançant la celebració dels partits esmentats i la participació activa de Leo Messi, així com d'alguns companys del FC Barcelona o de la selecció argentina, l'únic objectiu de la companyia que presideix Jorge Messi és aconseguir garantir una donació per a una ONG local, que és seleccionada per la Fundació Leo Messi conjuntament amb Unicef. En el cas del partit celebrat a Colòmbia, es van donar 100.000 dòlars", detalla el comunicat.

"Esperem i desitgem que el diari 'El Mundo' rectifiqui la notícia publicada, en funció de la informació difosa pel ministeri de l'Interior", conclou el comunicat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF