Jorge Lorenzo critica els metges per la seva lesió en el Gran Premi de Tailàndia

"Uns em deien que dugués la fèrula sempre i uns altres que me la llevàs al cap de dos dies o una setmana" 

Jorge   Lorenzo  té motius per estar preocupat. Aquest cap de setmana se celebra el premi de   Japó  de MotoGP, i el pilot mallorquí podria no estar en condicions de disputar aquesta cursa. "Estic trist i decebut", ha assegurat  Lorenzo  des del circuit de  Motegi .

El pilot de Ducati arrossega una fractura en el radi esquerre de l'avantbraç per la caiguda en el circuit de  Tailàndia . "Tot i que em feia mal, em pensava que no tindria res romput, però l'escàner ha dit el contrari", explica .

El  tricampió  del món de Moto  GP, que va iniciar la seva recuperació amb una fèrula, va començar a fer natació i a fer algun exercici, "però quan forçava el canell em feia mal i en els darrers dies no ha millorat pràcticament la lesió; el dolor es mantenia i les sensacions eren dolentes, així que quan vaig arribar al circuit vaig decidir fer-me un altre escàner, que ha demostrat que la lesió no ha millorat i que fins i tot es veu fracturada per complet", va assegurar  Jorge   Lorenzo .

Aquest és un dels circuits que més agraden al pilot mallorquí i en el qual tenia opcions de fer-ho bé, per això  Lorenzo  s'ha queixat de la decisió dels metges a l'hora d'establir un tractament eficaç per la seva lesió a l'avantbraç. "Uns em deien que dugués la fèrula sempre i uns altres que me la llevàs al cap de dos dies o una setmana". Era difícil complir una rutina", ha comentat  Lorenzo .

" Vaig fer el que pensava que havia de fer. Vaig dur quatre o cinc dies la fèrula i me la vaig anar llevant progressivament, començant a fer una mica d'exercici per no perdre la forma, ha afirmat .

"Les sensacions no són bones, però ja que som aquí em convé provar-ho. Potser em sorprendré , però no  esper trobar-me molt bé", ha sentenciat el pilot .

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF