Lliga Endesa
Esports 26/06/2013

Jordi Villacampa: "La nostra intenció era la de plegar, però no és possible"

El president anuncia un acord de dos anys amb l'asseguradora Fiatc, explica que renovarà el seu consell i confirma que Jordi Martí serà el director esportiu

àlex Gozalbo
2 min
Jordi Villacampa, després de la roda de premsa

BadalonaEl president del Fiatc Joventut, Jordi Villacampa, ha confirmat aquest dimecres que continuarà al seu càrrec. "La nostra intenció era la de plegar, però no és possible. No hi ha continuïtat perquè la gent que hi volia entrar no s'hi veu capaç. Dimitir crearia un buit insalvable. L'altra opció, que és la que hem decidit, és la de seguir i no em fa por. Estic més motivat que mai i sóc un gran competidor", ha dit.

El president ha anunciat un acord de dos anys amb l'asseguradora Fiatc, ha explicat que renovarà el seu consell i ha confirmat que Jordi Martí serà el director esportiu. Jordi Villacampa ha reconegut que el club deu tres mensualitats als jugadors i ha repassat els compromisos econòmics del club, que conclouen l'ant 2016. L'exjugador creu que la solució és fer una ampliació de capital.

"No tenim ni un altaveu important ni ajudes públiques, però tenim altres actius que la resta no tenen, com un pavelló magnífic, una gran afició i un planter dels millors d'Europa", ha explicat Jordi Villacampa, que intentarà que Salva Maldonado continuï com a entrenador.

"No és la roda de premsa més important de la història de la Penya. Quan hi vaig entrar de president, no hi havia ningú que volgués el càrrec. Hem estat junts durant 13 anys i les coses no han sigut fàcils. Hem tingut moltes dificultats, però mai m'he queixat de com em vaig trobar les coses", ha explicat.

"Hem generat més de 20 milions d'euros amb ingressos extraordinaris, hem reflotat el planter i hem aconseguit títols importants. L'economia ha canviat i ara entrem en una nova dimensió", ha afegit. "Volia plegar abans del concurs de creditors, però em vaig comprometre a seguir al club per aixecar la situació", ha anunciat. "Ja no diré més vegades que marxo perquè potser ha sigut una errada", ha afegit.

stats