Esports 31/01/2013

Jordi Roura: "El resultat és curt, ens ha faltat eficàcia"

El segon entrenador del Barça va reconèixer que l'equip va tenir ocasions per sentenciar l'eliminatòria. Jordi Roura va explicar que, excepte en els primers minuts de partit, el domini va ser culer.

Martí Molina
1 min
José Mourinho saludant Jordi Roura entre les banquetes del Santiago Bernabéu.

BARCELONA.Jordi Roura, el segon entrenador del Barça, va marxar satisfet del Bernabéu després de l'empat en l'anada de la Copa, tot i que va lamentar que a l'equip li havia faltat "eficàcia" en els últims metres per ampliar el marcador i sentenciar l'eliminatòria: "Malgrat el poc encert hem fet un bon partit, i hem demostrat que jugar aquí sempre és complicat. Ens ha faltat ampliar el marcador".

Roura va fer autocrítica i va explicar que al principi havien "pecat de jugar massa vertical": "Ens pressionaven i hem tingut alguna pèrdua. Però després hem agafat les regnes del partit i hem dominat", va dir. El segon entrenador, que ha dirigit el partit per l'absència de Tito Vilanova, va destacar el segon temps que van fer els seus jugadors. "El control ha sigut nostre i en línies generals hem sigut molt superiors".

Sobre el plantejament, Roura va reconèixer que el Madrid havia fet un inici de partit que no preveia, pressionant més amunt del compte, i que en algunes facetes es van imposar. "Quan el partit es trenca cal tranquil·litat per aturar la pilota i tornar a proposar el nostre sistema. Però és molt difícil que no es produeixi en algun moment per la manera de jugar del Madrid".

De cara a la tornada, Roura va comentar que l'equip no especularà perquè l'avantatge no és prou ampli. "Nosaltres juguem com sempre. No esperem, i al Camp Nou no serà cap diferència. Lluitarem pel partit igual que aquí. El marcador és favorable però el resultat no és clar. Caldrà lluitar amb molta intensitat, segur", va concloure el tècnic.

stats