REACCIONS
Esports 04/02/2013

"L'empat és un resultat bastant just"

M.m.
1 min

BARCELONA.Jordi Roura va donar per bo l'empat del Barça a Mestalla. El segon tècnic blaugrana, que dirigeix l'equip en absència de Tito Vilanova, va aclarir que: "Al final, tenint en compte la dificultat que té jugar al camp del València, l'empat és, en termes generals, bastant just".

Tot i això, l'entrenador va fer autocrítica: "A la primera part ens ha faltat una mica d'intensitat i profunditat. A la segona hem tingut tres o quatre arribades molt clares, i ens ha faltat traduir-les. Però crec que és comprensible que ens faltés una mica d'intensitat des d'un punt de vista físic". I és que, per Roura, el partit del dimecres de Copa contra el Reial Madrid va passar factura. "Veníem d'un partit molt dur. Al primer temps ens ha costat entrar al joc perquè el València tenia una intensitat altíssima. A la segona part no sé si nosaltres hem pujat o ells han baixat, físicament, i hem estat millor".

El segon entrenador també va explicar que van "preferir" mantenir el mateix onze inicial de la Copa, a excepció de Mascherano, i que va canviar el central al segon temps per "precaució", ja que tenia una targeta groga. "Quatre dies [entre els dos partits] et donen una mica més de temps. Si n'haguessin sigut tres, segurament hauríem fet una altra alineació".

stats