Esports 31/03/2013

Jordi Roura: "Dimarts serà una altra història"

àlex Gozalbo
1 min

Barcelona.Després de l'empat a Balaídos, Jordi Roura va analitzar el partit en roda de premsa. El missatge del tècnic va ser clar i no admet equívocs: "Dimarts serà una altra història -va dir amb seguretat-. No hi ha hagut relaxació, però ara ja ens podem centrar en el PSG", va afegir.

"Érem conscients de la dificultat del partit perquè el Celta estava en una situació molt complicada i juga cada partit com si fos una final. Hem fet el més difícil, que era remuntar. Crec que hem dominat el partit, però això és futbol i pot passar -va explicar-. Ens ha costat entrar al partit, però després hem jugat amb intensitat. No crec que hàgim abaixat la tensió, tot i que és veritat que al segon gol no hem estat fins", va analitzar.

"Estem contents del rendiment dels jugadors no habituals. Cristian Tello, per exemple, és un jugador amb unes condicions extraordinàries, que ens aporta moltes coses que no tenim. Estic molt satisfet del partit d'avui, però és un noi jove que encara ha de seguir lluitant i treballant. Encara és aviat per saber si jugarà a París", va opinar el tècnic, que no va voler donar cap pista sobre l'onze inicial que Tito Vilanova i ell mediten treure dimarts.

"El de Vigo ha estat un partit complicat", va dir Marc Bartra, que encara confia a jugar dimarts a París: "L'esperança de qualsevol jugador és la de jugar cada partit", va dir el defensa central.

stats