Joao i Taffy, "fills il·lustres" del Palma Futsal

Els dos jugadors tornen per formar part de la millor plantilla de la història del club 

Bruno   Taffy  i Joao Batista , que enguany tornen a l'illa després de dues temporades a l'exili, varen ser presentats dimarts al costat de la Seu de Palma per magnificar el retorn de dos grans jugadors al Palma Futsal.

Tots dos han seguit vides gairebé paral·leles compartint durant quatre anys els vestuari en el qual varen signar el millor capítol esportiu dels vint anys d'història de l'entitat. Les seves actuacions els varen valer per  donar  el salt als dos equips de referència del futbol sala espanyol i ara tornen per aportar la seva qualitat i fer que  el Palma   Futsal continuï creixent i que assoleixi reptes impensables quan varen aterrar per primera vegada a Palma ara fa sis anys.

El pivot brasiler,  Bruno  Taffy, que torna  al Palma Futsal després de dos anys, assegurava davant els mitjans de comunicació que ho fa amb la mateixa passió i il·lusió que en la seva primera etapa. "Quan em van cridar vaig veure la mateixa passió de fa sis anys", va comentar el brasiler.

Taffy  va reconèixer en l'acte duit a terme al Restaurant Varadero  que torna  al Palma   Futsal  perquè "estic molt agraït pel tracte que vaig rebre en la primera etapa amb el club de Miquel Jaume i q uan vaig rebre la trucada de José Tirado (director general del club) vaig veure la mateixa passió que fa sis anys i que jo compartesc", va explicar.

Per al brasiler tornar  al Palma  no és un pas enrere en la seva carrera. Consider que "s'hi està fent una plantilla de grandíssims jugadors" i assegura que els espera "una temporada il·lusionant".

L'atre jugador que torna és Joao Batista, p er a ell  també és un motiu de felicitat tornar a vestir l'elàstica  verd   pistatxo   del Palma   Futsal  després de dos anys fora de club. En el seu acte de presentació al costat de  Bruno   Taffy  va assegurar que "la sensació de tornar és especial", perquè se sent "com a casa" a Mallorca. Igual que el seu company, l'ala també recorda amb nostàlgia la seva primera etapa al club i això ha estat clau a l'hora de prendre la decisió. "Record com si fos ahir quan fa sis anys em va cridar  el Palma   Futsal . Era un somni per a mi venir a Espanya. Esper gaudir molt del futbol sala", va declarar Batista.


'Fills il·lustres'
El president  del Palma   Futsal , Miquel Jaume, va comparèixer "amb una alegria immensa" per presentar dos 'fills il·lustres' del club com Joao Batista i  Bruno   Taffy, que varen defensar la camiseta del club durant quatre temporades. "És com si tornassin dos fills, perquè varen créixer com a futbolistes aquí i s'han fet jugadors importants en el futbol sala mundial. Poder recuperar-los és una satisfacció enorme", va assegurar amb orgull el president.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF