ESPANYOL
Esports 13/06/2013

Verdú anuncia que marxa de l'Espanyol: "No m'han valorat com volia i haig de mirar pel meu futur"

El migcampista, de 30 anys, no ha acceptat l'última proposta de renovació del club i, a partir d'ara, mirarà "altres opcions". A més, ha volgut aclarir que el desacord "no era només econòmic"

Natalia Arroyo
2 min
Verdú, anunciant que marxa del club

Cornellà de LlobregatJoan Verdú no continuarà a l'Espanyol. Així ho ha anunciat el jugador en una roda de premsa a Cornellà-El Prat, en què també hi havia el seu company Sergio García, la seva dona, el seu representant, Màgic Díaz i el director esportiu, Òscar Perarnau. "Ha sigut una decisió complicada de prendre. Fins al darrer moment hem esperat el club, però ja sabeu que això [la renovació] ja ve de dos anys. No acceptem l'última proposta que ens han fet i a partir d'ara mirarem altres ofertes. Jo volia seguir però al final no ha pogut ser, no ens hem entès", ha dit el jugador abans d'atendre les preguntes dels periodistes.

"Ha faltat confiança per arribar a un acord. No m'han pogut valorar com jo creia que em mereixia i jo haig de mirar pel meu futur. Tinc una família i em queden anys de futbol", ha afegit, i ha insinuat que el principal punt de conflicte, més enllà de la qüestió salarial, han sigut els anys de contracte que li han ofert.

De fet, Verdú ha volgut aclarir que la falta d'entesa "no és només un tema econòmic, és també un tema de quina ha valorat el club que podia ser la meva aportació en el futur". "Estic tranquil, sé quines són les xifres de què hem parlat. Si fos per diners, ja fa temps que hauria marxat", ha comentat, en deixar clar que ha rebut "diverses ofertes".

Verdú, que ha lamentat no haver-se pogut acomiadar de l'afició sobre la gespa de Cornellà-El Prat, ha afegit que no té res tancat amb cap equip i valorarà les alternatives per projecte, per la família i marxarà on se'l valori com a futbolista.

En aquest sentit, Verdú no ha amagat que hi ha certa distància amb l'actual entrenador, Javier Aguirre, que té un estil que no el beneficiava ni el feia protagonista, com sí passava amb Mauricio Pochettino. De tota manera, la relació amb ell era positiva: "En les converses amb ell sempre m'ha deixat clar que comptava amb mi". De fet, les primeres converses per renovar, amb els anteriors responsables, "parlaven d'altres xifres que després no s'han complert". S'ha aturat, però, a elogiar la paciència i sincerita d'Òscar Perarnau, l'actual secretari tècnic.

stats