Joan Lluís Pons, bronze als 400 m estils de l'Europeu de natació

El nedador ha apostat per una sortida ràpida i ha aconseguit un temps de 4.12,26

El solleric Joan Lluís Pons ha aconseguit aquest dijous la medalla de bronze en els 400 metres estils dels Europeus de Glasgow. El nedador ha apostat per una sortida ràpida i ha aconseguit mantenir l'alt ritme durant tota la correguda, en què ha obtingut un temps de 4.12,26, a 3,61 del guanyador, David Verrasztó. 

Després de finalitzar la prova, en una entrevista de TVE , el nedador ha explicat que ha sofrit "moltíssim", però que "ha valgut la pena, perquè m'ha sortit bé".

El mallorquí ha reconegut que "havia treballat molt amb l'objectiu d'aconseguir el pòdium" i que per això "ara estic molt content per tota la feina feta durant l'any". Per aconseguir aquest bronze ha hagut d'esperar fins a la seva darrera prova, a les 9 del matí d'aquest dijous, una espera que "s'ha fet molt llarga, perquè en els 200 papallona no havia tingut bones sensacions".

Ara, Joan Lluís Pons se'n torna a casa amb el reconeixement d'haver realitzat un gran campionat i haver complert l'objectiu inicial: aconseguir medalla en els Europeus de Glasgow. 

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF