Publicitat
Publicitat

Barça

Joan Laporta: "Estic preparat per tornar a ser president del Barça"

L'expresident del Barça ha parlat des de Bogotà, on ha impartit una conferència sobre màrqueting estratègic

L'expresident del Barça Joan Laporta ha afirmat que està preparat per tornar a presentar-se a les eleccions del club i accedir a la presidència, encara que ha instat l'actual junta a què compleixi el seu mandat. "Crec que estic preparat per tornar a ser president, tinc a persones vinculades a mi que estem capacitats per tornar a construir un model d'èxit al Barça", ha dit Laporta a Bogotà, on ha impartit una conferència sobre màrqueting estratègic.

"Jo sé com es fa, i com he tingut aquesta responsabilitat i crec que sé el que li convé a l'entitat, estic preparat per si algun dia es convocaran eleccions, ser candidat", ha afirmat Laporta.

"Tindran alguns interessos personals per fer-ho (l'avançament electoral)", ha dit Laporta. L'expresident, en el mandat el Barcelona va aconseguir els seus majors èxits esportius, ha reconegut que en aquests moments encara no té decidit si concorrerà a unes hipotètiques eleccions i que això dependrà d'una "reflexió a nivell personal, professional i sobretot familiar". Amb la Lliga conquistada i el fitxatge de Neymar realitzat, la pròxima fita de Sandro Rosell podrien ser les urnes. Sap que el brasiler és un poderós argument electoral i la possibilitat d'avançar les eleccions una qüestió molt factible.

Laporta ha denunciat, a més, que la junta de Rosell "actua amb la idea" de destruir el seu llegat al capdavant del Barcelona. És sorprenent, o absurd, que vulguin modificar un model d'èxit, i sembla que estan obsessionats a destruir tot el que construïm", ha dit Laporta en referència a diversos episodis com "treure a Johan Cruyff de la presidència honorífica", " pactar amb els violents "o el canvi de patrocini. "Van fer el possible perquè Pep Guardiola marxés i amb nosaltres no han tingut cap agraïment, a l'inrevés, han anat a destruir la nostra imatge", ha denunciat l'expresident culer.

Laporta ha advertit que les decisions que està prenent l'actual directiva "poden afectar lideratges que hi ha en l'equip" i que això pot repercutir en l'estil del planter i els resultats. "Han mantingut el tema esportiu perquè era molt impopular canviar-lo, però ells tampoc són partidaris d'aquest genuí estil de jugar a futbol", ha advertit Laporta. "Potser és perquè tot els recorda el millor Barça de la història ja que vam ser nosaltres qui vam aconseguir posar el Barça com un club estimat i de referència a tot el món", ha conclòs.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF