ESPANYOL
Esports 07/06/2013

Joan Capdevila seguirà una temporada més a l'Espanyol

El contracte del lateral esquerre especificava que, si el club i el jugador hi estaven d'acord, la vinculació s'ampliaria una temporada més

Efe
1 min
El Arabi i Joan Capdevila lluiten per una pilota

BarcelonaEl lateral esquerre Joan Capdevila seguirà una temporada més a l'Espanyol per voluntat conjunta del club i del jugador. El contracte de Capdevila ja especificava que aquesta ampliació podria produir-se de forma immediata "si ambdues parts mostraven el seu interès a seguir vinculades". En aquest sentit, l'Espanyol ha assegurat que la direcció esportiva "ha expressat la seva voluntat al jugador perquè continuï i el futbolista ha acceptat la proposta".

El lateral esquerre ha disputat un total de 26 partits de Lliga aquesta temporada. En el primer tram del curs, Capdevila no va tenir tant protagonisme amb Mauricio Pochettino. De totes maneres, amb el canvi de tècnic, Javier Aguirre, l'esquerrà es va convertir en un fix en l'onze de l'equip.

A més del seu rendiment, l'entitat blanc-i-blava valora el pes que el futbolista té al vestidor. La seva veterania, té 35 anys, és clau per a un dels equips més joves de Primera divisió.

stats