Espanyol
Esports 25/08/2013

Joan Capdevila es fa una distensió muscular a l'entrenament

El capità de l'Espanyol té molèsties a l'isquiotibial de la cama dreta i el dimarts se li faran més proves per saber l'abast de la lesió

Ara
1 min

Sant AdriàJoan Capdevila ha estat el protagonista negatiu de l'entrenament d'aquest diumenge de l'Espanyol, ja que l'ha acabat amb molèsties musculars a l'isquiotibial de la cama dreta. La primera valoració de l'equip mèdic blanc-i-blau és que el capità té una distensió, i el proper dimarts li faran noves proves per avaluar el seu estat físic.

El defensa periquito s'ha lesionat en una acció fortuïta durant l'entrenament, que ha fet l'equip l'endemà de derrotar amb solvència el València a Cornellà-El Prat. Els jugadors que van completar més minuts durant el partit del dissabte han realitzat una sessió de recuperació, mentre que la resta s'han exercitat amb normalitat i gaudiran, ara, d'una jornada de descans.

La plantilla tornarà als entrenaments aquest dimarts, a partir de les 10 hores, a la Ciutat Esportiva, en una sessió que se celebrarà, íntegrament, a porta oberta.

stats