LLIGA ENDESA
Esports 04/06/2013

Jawai torna al seu país i s'acomiada dels seus companys a través de Twitter

El jugador ha dit a través de les xarxes socials que marxa a Austràlia, un anunci que ha creat confusió perquè ha sonat a comiat definitiu

Ara
1 min

BarcelonaNate Jawai marxa a Austràlia per seguir amb la recuperació de la lesió que va patir en l'últim partit de la Lliga Endesa previ a la Final Four. El pivot australià té un trencament al tendó del peu que l'ha impedit jugar el tram definitiu de la temporada. A través de les xarxes socials, Jawai ha dit adéu als seus companys. Un missatge que ha sonat a comiat definitiu. "Bona sort als meus companys. Aconseguiu el triomf", ha dit el pivot a Twitter sobre el partit que aquest dimecres el Barça Regal jugarà contra l'Herbalife Gran Canària i que, en cas de guanyar, els classificaria per a la final de la Lliga Endesa.

"Gràcies als meus companys, us faré en falta a tots", ha afegit Jawai, que ha citat alguns dels seus companys presents a Twitter. "Gràcies per tot el suport que he rebut del club i dels meus companys. He gaudit de cada minut que he jugat. Ens tornarem a veure, gràcies", ha conclòs el jugador.

El Barça ha negat que sigui un adéu definitiu i manté que la decisió de renovar el contracte de Jawai encara no està presa.

stats