Esports 13/01/2013

Javier Saviola: "Xavi Hernández impressiona per la seva manera de jugar"

Messi El somni seria poder veure el Leo guanyar un Mundial amb l'Argentina Records Vaig arribar molt jove al Barça. En guardo un gran record, si marco no celebraré el gol

T.p.
1 min

Quin record guarda dels seus anys al Barça?

Molt bo, va ser la primera experiència fora de casa. Era molt jove i no sempre van sortir les coses, però crec que ho vaig fer prou bé pel que fa a gols. Quan va tocar marxar va fer mal, m'hi sentia com a casa a Barcelona, on encara tinc molt bons amics.

De qui té més bon record?

De molta gent. Va ser un plaer poder veure els primers passos de Leo Messi, el millor jugador del món. Amb qui em vaig fer més va ser amb el Xavi, un jugador que impressiona per la seva manera de jugar a futbol, per la seva constància. Un gran futbolista en tots els sentits.

Com a argentí que coneix Messi, com veu el futur del guanyador de la Pilota d'Or?

Ja és el millor del món. Molts podem pensar que el millor de la història, però comparar èpoques diferents no és fàcil. El somni és veure el Leo guanyant un Mundial amb l'Argentina. Al Barça ja ho ha guanyat tot.

També va jugar al Madrid...

Era una bona oportunitat. Però, per sort, quan he tornat a Barcelona he rebut un bon tracte de l'afició del Barça. M'hi vaig estar més anys i m'estimo molt el Barça. Si marco no celebraré el gol.

Com s'atura el Barça?

Suposo que et cal fer un partit perfecte, amb una mica de sort. Ells no et perdonen ni una sola errada. Ara, sabem que si ens posem a treballar fort podem guanyar. Seria bonic derrotar el Barça i el Madrid en pocs dies.

stats