LLIGA ADELANTE

Javier Recio, nou director esportiu del Mallorca

El fins ara director de captació del futbol base de l'Espanyol es presentarà com a màxim responsable esportiu de l'entitat aquest dissabte

El Mallorca ja ha trobat la persona que s'encarregarà de substituir Miquel Àngel Nadal al capdavant de la direcció esportiva del club. Es tracta de Javier Recio (Madrid, 1972), fins ara director de captació del futbol base de l'Espanyol, el qual dissabte serà presentat com el nou responsable esportiu de l'entitat.

L'aposta per Recio efectuada pel conseller delegat, Maheta Molango, es basa en el coneixement del futbol base, una àrea que el club vol convertir en peça angular del nou projecte. A més, tal com ha apuntat l'entitat, la coincidència en les línies mestres que han de guiar la confecció de la nova plantilla ha facilitat aquest acord.

Recio, en la seva etapa com a futbolista, va militar al Madrid Castella, Leganés, al Celta B, Peñafiel de la lliga portuguesa, Algesires, Llorca, Terrassa, Badalona i Sant Andreu. Va ser en aquest darrer club que va fer passar als despatxos per captar jugadors.

La bona feina efectuada en el quadre barceloní li va permetre fer el bot al Reial Madrid. En el club blanc es va convertir en el cap d'àrea de captació de la zona de Balears, Catalunya i Llevant. Finalment, va aterrar a l'Espanyol, on ha continuat conreant el reconegut prestigi com  captador de talents.

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF