El president de l'Atlètic Balears, Ingo Volckman, vol que Samuel "hi continuï alguns anys més"

L'estàtua de Jaume I ha protagonitzat la foto oficial que s'ha fet l'Atlètic Balears per immortalitzar la plantilla de la temporada 2018-2019 

L'Atlètic Balears s’ha fet aquest dijous la foto oficial de la temporada 2018-2019 a la plaça d’Espanya de Palma, amb la imponent estàtua del rei Jaume I de fons. Posteriorment, la plantilla ha menjat en un dels seus restaurants patrocinadors, Es Rebost. El president Ingo Volckmann i l’entrenador Manix Mandiola han atès els mitjans per parlar de l'actualitat esportiva del club. 

Destaquen algunes de les declaracions del president de l'entitat balear, que es mostra content per la trajectòria a la lliga. "La veritat és que aquest any estic content pel que fa a l’equip, trob que duim un bon ritme i pot ser un any bo, però no diré res després de l’experiència de l’any passat perquè la temporada és molt llarga", ha assenyalat Volckmann.

L'empresari alemany també ha parlat d'un dels homes que estan revolucionant els aficionats durant les primeres jornades de lliga. El jove Samuel Shashoua, de 20 anys, és, per a molts, un jugador diferent que ja ha demostrat la seva qualitat amb assistències i gols importants que han duit l'Atlètic Balears a la cinquena posició. "Samuel ho fa bé, com tota la plantilla, i la idea és que continuï alguns anys més. Realment no veig un risc especial que pugui abandonar el club", ha dit el màxim mandatari. 

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF