SEGONA DIVISIÓ A
Esports 27/02/2011

Un gol de Jandro dóna dret al Girona a somiar

El Girona va viure a Vila-real la seva novena jornada consecutiva sumant i va aconseguir fer-se un lloc entre els millors, mentre que el Barça B va golejar el Numància, amb gol del debutant Espinosa.

Nuria García
2 min
El grana Álex Ortiz remata una pilota de cap en el partit d'ahir al Nou Estadi contra el Celta.

Barcelona.El Girona va aconseguir ahir al miniestadi de la ciutat esportiva del Vila-real un importantíssim triomf contra el filial groguet. Sense fer gaire soroll, però amb una gran eficàcia, els de Raül Agné, que acumulen ja nou jornades consecutives sumant -i quatre partits seguits guanyant-, han aconseguit entrar a les places que donen dret a somiar amb l'ascens a Primera Divisió. Un gol de Jandro (minut 25), amb un xut creuat després d'una passada de Peragón, va fer que els gironins sumessin tres punts importantíssims contra un dels rivals que lluiten amb els d'Agné per les places de privilegi.

I és que després del gol, el Girona va demostrar les seves habilitats en defensa, mostrant-se com un equip sòlid davant d'un filial groguet que va sovintejar amb molta insistència la porteria de Santamaria. Els d'Agné van defensar amb ungles i dents el resultat per poder somiar i marxar a dormir en places de promoció d'ascens a Primera Divisió.

Els que també van viure una gran jornada van ser els homes de Luis Enrique. El Barça B va golejar el Numància a Los Pajaritos (4-6), en un partit boig en què va debutar amb gol el juvenil Javier Espinosa. Jonathan Soriano, màxim golejador del filial, va aconseguir un hat-trick (minut 31, minut 57 i minut 60), deixant en evidència la dèbil defensa local. Els altres dos gols dels blaugranes els van aconseguir Benja (minut 87) i Edu Oriol, en una jugada de murri en el temps afegit, en un final de continus canvis en el marcador en què es va passar del 4-4 al 4-6 en tan sols cinc minuts. I és que els de Luis Enrique, que van veure com l'àrbitre els xiulava un penal en contra després que Oier fes caure el local Iñigo Vélez dins l'àrea -Barkero va transformar-lo-, no van donar en cap moment per bo l'empat i van lluitar fins a l'últim sospir del partit.

El Nàstic torna al descens

Dues jornades li ha durat l'alegria al Nàstic, que ahir, després de perdre a casa contra el Celta, va tornar a la zona de descens. Els de Juan Carlos Oliva van veure com el líder de Segona els marcava dos gols al Nou Estadi, fet que va provocar nervis en els granes. Powel va retallar distàncies (minut 70). En una rematada després d'un desordre que va rebutjar el travesser, va recollir la pilota per, tot seguit, afusellar Falcón. A les acaballes, el Nàstic va pressionar, però no va capgirar el marcador.

stats