BARÇA
Esports 30/08/2013

Alba: "Començant per Messi, tots pressionem"

El lateral valora l'esforç dels davanters per recuperar la pilota, i argumenta que si el Barça ha fitxat poc aquesta temporada és perquè la plantilla està "compensada"

Ara
1 min

BarcelonaJordi Alba ha posat èmfasi en la millora de l'equip en alguns automatismes. Del primer a l'últim jugador. "Hem recuperat la pressió a dalt, que ens estava faltant. Començant per Messi, tots pressionem", ha dit Alba. "El 'mister' ens va deixar les coses molt clares, i era una faceta molt clara que ens faltava. Per a la defensa i el porter és molt més fàcil si els de davant pressionen", ha afegit el lateral esquerre sobre la pressió.

Després de la duresa del partit contra l'Atlètic de Madrid, els focus van situar-se sobre l'estament arbitral. Alba ha preferit passar pàgina i no incidir en l'actuació de Fernández Borbalán i els jugadors matalassers. "Va ser un partit dur, però per això ja hi ha els àrbitres, els equips no poden fer res, s'ha de confiar en els àrbitres, es poden equivocar, però hem d'esperar que estiguin el més encertats possible", ha dit Alba.

Sobre els reforços de Madrid i Barça, el lateral ha evitat referir-se als madridistes i només ha parlat del seu equip. "El Barça només s'ha reforçat amb Neymar, Oier i Sergi Roberto perquè potser la plantilla està molt compensada, estic encantat amb la plantilla que té el Barça".

El lateral català ha valorat el grup del Barça a la Lliga de Campions, enquadrat amb Milan, Ajax i Celtic. "A la Champions tenim un grup difícil, contra el Milan i el Celtic ja vam perdre la temporada passada i l'Ajax juga molt bé. A la Champions sempre tens rivals difícils. Si coneixes més el rival, sempre és un avantatge", ha explicat el futbolista blaugrana.

stats