FUTBOL - COPA CONFEDERACIONS
Esports 17/06/2013

Itàlia brilla a Maracanã i derrota els mexicans (2-1)

T.p.

Barcelona.Andrea Pirlo va oferir el seu millor futbol a l'estadi de Maracanã i la selecció italiana va derrotar la mexicana per 2-1 en el primer partit dels dos equips a la Copa Confederacions. L'equip de Cesare Prandelli va ser molt superior als mexicans, malgrat que no va tenir gaire punteria i no va poder sentenciar el partit.

Després de dues bones ocasions de Balotelli, Pirlo va fer el primer gol amb un xut de falta fantàstic, però poc després Giovani dos Santos va forçar un penal clar que el ChicharitoHernández no va fallar. Al descans el resultat era d'empat 1-1.

A la segona part, els italians van seguir dominant, tot i que el cansament va permetre als mexicans anar igualant el partit de mica en mica. Finalment, Mario Balotelli, que va jugar sol en atac pels problemes físics d'El-Shaarawy, va poder imposar-se per força a la defensa mexicana marcant el gol del triomf. Itàlia queda empatada amb el Brasil amb tres punts i fa un pas endavant per arribar a les semifinals del torneig. La selecció brasilera s'havia estrenat en aquest grup A derrotant els japonesos per 3-0 en el partit inaugural jugat a l'estadi de Brasília dissabte.