ESPANYOL
Esports 03/04/2011

Interrogants en defensa i Osvaldo titular per rebre el Racing

Natalia Arroyo
1 min

Barcelona.El destí ha volgut que Marc Torrejón, el penúltim central forjat a Sant Adrià que ha abandonat la disciplina blanc-i-blava, torni a trepitjar la gespa de Cornellà-El Prat el dia que l'Espanyol té més problemes per cobrir l'eix de la defensa, perquè només Galán està al cent per cent per jugar, amb Forlín fora de combat i Amat amb molèsties al genoll. Per rebre el Racing, el tècnic ha hagut de convocar Raúl Rodríguez i Albert Canal, del filial.

Preveu Paco Flores, després de Pochettino el tècnic de l'Espanyol que més jugadors va fer debutar a Primera, que el partit "serà equilibrat i complicat", sobretot perquè el Racing voldrà aprofitar-se de "la inestabilitat i la falta de confiança" que té l'Espanyol en defensa. Una altra de les claus serà el retorn a l'onze d'Osvaldo, l'home gol. "Dóna fe i seguretat tant als companys i al cos tècnic com a l'afició". L'atac blanc-i-blau celebrarà també que Callejón i Javi Márquez tornen.

Serà un duel de molta tensió, perquè anar a Europa està "molt car", diu Flores. "Els equips perseguidors estan molt forts i no es pot ensopegar. Tot el que sigui reduir la distància que té ara l'Espanyol serà dolent".

stats