Esports 09/12/2011

Iniesta confia "en el millor Barça" en què ha jugat

Andrés Iniesta, migcampista del Barça, reconeix que aquest és el millor Barça en què ha jugat. El futbolista analitza la millora tàctica, tècnica i física del conjunt blaugrana.

àlex Gozalbo
2 min
Andrés Iniesta, migcampista del Barça, celebra un gol a l'Hospitalet.

BARCELONA.El Reial Madrid es va entrenar ahir. El Barça, no. Dues maneres d'afrontar el clàssic de demà al Bernabéu. José Mourinho va voler aprofitar una sessió més, mentre que Pep Guardiola va preferir mantenir la tradició dels últims enfrontaments contra el conjunt blanc i deixar que els seus jugadors tractessin d'evadir-se de la pressió del partit.

El Barça s'entrenarà aquesta tarda al Camp Nou i no viatjarà a Madrid fins demà al matí, dotze hores abans del partit del Bernabéu. És la mateixa rutina amb què Pep Guardiola ha guanyat dos encontres de Lliga i n'ha empatat un tercer a l'estadi del conjunt blanc. De fet, el tècnic català no ha perdut cap dels sis partits de la competició jugats contra el Reial Madrid.

Una de les peces clau de Pep Guardiola, Andrés Iniesta, no dubta de la qualitat del seu equip: "Crec que aquest és el millor Barça en què he jugat, tot i que això té a veure amb la manera com evoluciona el futbol, cada any els equips són més forts", explica el migcampista.

"El Barça té el repte de superar-se cada dia i cada any, i ho hem fet en tots els aspectes: tàctic, físic, tècnic... És la llei del futbol", diu Iniesta, que ahir va ser entrevistat per la FIFA.

El futbolista del Barça també opina dels matisos tàctics que hi haurà al voltant del clàssic: "Intentem treballar variants tàctiques en la mesura que es pot amb tants partits. Aprofitem els entrenaments i fins i tot els mateixos partits. A més, molts dels jugadors que ara som, ja hem utilitzat la variant 3-4-3 en el futbol de base. Amb això vull dir que no és una cosa tan nova per a nosaltres".

Marcelo, recuperat

José Mourinho va rebre amb satisfacció la millora de Marcelo, que ahir es va entrenar amb normalitat després de superar unes molèsties musculars. Ho va fer sota la mirada de Zinedine Zidane, director del primer equip del conjunt blanc.

stats