SEGONA B
Esports 28/06/2013

Iniesta avança els 240.000 euros necessaris perquè l'Albacete salvi la categoria

El blaugrana evita així un descens administratiu que s'hauria produït aquest mateix divendres

Efe
1 min

AlbaceteAndrés Iniesta, que és el màxim accionista de l'Albacete, ha avançat aquest divendres els 240.000 euros que el club devia als jugadors per impagaments, per evitar, així, el descens administratiu a Tercera Divisió que s'hauria produït si no s'hagués fet efectiu el pagament.

Així ho ha confirmat el director general del club, Matías Martínez, i el president, Agustín Lázaro, en la roda de premsa en la qual han presentat la campanya d'abonaments per a la temporada 2013-2014, en la qual l'Albacete seguirà a Segona B.

El termini per a l'ampliació de capital del club va acabar ahir, dijous, a la nit, i encara no se sap si han arribat o no els diners del possible inversor interessat a adquirir el 51% de les accions.

Per tant, qui ha avançat els diners per pagar el deute i no perdre la categoria ha estat el màxim accionista del club, el jugador Andrés Iniesta.

El president de l'Albacete, representant de la família Iniesta, ha assenyalat que ha estat "un acord del consell" i ha demanat als aficionatss que s'abonin al club perquè estan treballant en un "projecte per ascendir" arribi o no l'inversor.

Pel que fa a la campanya d'abonaments, s'han tornat a marcar diferents preus depenent de les zones de l'estadi.

stats